Markus Niemelän firma vauhdittaa osakeantiaan ilmaiskonsertilla Helsingissä

Neljän euron merkintähinnalla Rush Factory tavoittelee enintään 3 miljoonan euron pottia.

| Päivitetty

Raumalaisen kilpa-ajaja Markus Niemelän firma Rush Factory vauhdittaa tänään tiistaina illalla osakeantiaan ilmaiskeikalla Helsingin Narinkkatorilla. Kengurupallojumpan jälkeen esiintyvät Anssi Kela ja Spekti & Uniikki.

Rush Factory hakee osakkeidensa listaamista Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle. Listautumisanti alkoi eilen ja kestää marraskuun alkupäiviin saakka.

Lähinnä väriestejuoksuista tunnetun yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 4,1 miljoonaa euroa ja tuloskunto vahva.

Neljän euron merkintähinnalla Rush Factory tavoittelee enintään 3 miljoonan euron pottia. Rahat käytettäisiin uusien tapahtumakonseptien kehittämiseen ja lanseeraamiseen.

Miksi mieli pörssiin?

– Rakennamme tulevaisuutta. Tässä aukeaa uusia mahdollisuuksia, myös henkilökunnan sitouttamiseen. Kun ollaan yhteydessä vaikkapa Wembleyn stadioniin tai Windsorin kuninkaalliseen ravirataan, pörssiyhtiö tekee paremman vaikutuksen. Että eivät nuo olekaan vain shortsipoikia Itä-Euroopan laidalta. Sitä paitsi listautuminen on ihan siisti juttu, kommentoi toimitusjohtaja Niemelä syyskuussa Länsi-Suomelle.

– Yksittäinen, tuottavakaan tapahtumakonsepti, ei olisi listautumisen arvoinen. Yhtiön toimintamalli sen sijaan on. Haastamme vakiintunutta tapaa järjestää tapahtumia. Meidän pihvi on kiertuemuotoiset tapahtumat, selitti Niemelä.

Rush Factory houkuttelee sijoittajia lupaamalla esitellä uusia tapahtumakonsepteja ensi ja seuraavan vuoden aikana.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut