Marva Media laajentaa jakeluyhteistyössä

Jakeluyhtiö Suomi ja PostNord Strålfors ovat sopineet yhteistyöstä, jonka kautta PostNord pystyy lähettämään kirjeitä Jakeluyhtiö Suomen verkkoon. Ensimmäisessä vaiheessa yhteistyö koskee PostNord Strålforsin We Mail –palvelua.

Jakeluyhtiö Suomi yhdentoista suomalaisen mediatalon omistama valtakunnallinen jakeluyhtiö, jossa mukana on myös Marva Media. Yhtiö tarjoaa yritysasiakkaille kirjeiden, lehtien ja pakettien jakelupalveluita.

– Etsimme aktiivisesti uusia asiakasviestinnänratkaisuja, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Olemme kanavariippumaton toimija ja tämän yhteistyön kautta pystymme tuomaan We Mail -palveluumme uuden kanavan myös postinjakeluun, sanoo PostNord Strålforsin toimitusjohtaja Johanna Starck.

Jakeluyhtiö Suomen verkosto kattaa tällä hetkellä yli puolet suomalaisista kotitalouksista ja pystyy siten tarjoamaan varteenotettavan vaihtoehdon valtakunnallisille postittajille.

Tavoitteena on kuitenkin laajentaa kattavuutta vielä entisestään ja etsinnässä on uusia yhteistyökumppaneita jakeluun niille alueille, joilla ei vielä omaa jakelua ole.

– Tämä PostNord Strålfors -yhteistyö on tietenkin erittäin merkittävä asia Jakeluyhtiö Suomelle. Tässä tehdään kuitenkin myös historiaa koko Suomen postimarkkinan vapautumisen kannalta. Nyt ohjataan ensimmäistä kertaa suuren tulostustalon valtakunnallisia volyymejä muualle kuin Postin verkkoon, kertoo Jakeluyhtiö Suomen toimitusjohtaja Marko Toivari.

Jakeluyhtiö Suomi keskittyy alkuvaiheessa kasvattamaan liiketoimintaansa kirjeiden, aikakauslehtien ja kotiinjaettavien pienpakettien markkinoilla. Myöhemmin luvassa on myös täysin uudenlaisia tuotteita/palveluita Suomen jakelumarkkinaan.

Mukana olevat yhtiöt työllistävät osa-aikaisesti noin 3 200 jakajaa ympäri Suomea.

Jakeluyhtiö Suomi Oy:n omistavat Alma Manu Oy, Esan Kirjapaino Oy, Ilves Jakelu Oy, Kaakon Viestintä Oy, Kaleva Oy, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj, Keskisuomalainen Oyj, Marva Media Oy, Sanoma Media Finland Oy, SLP Jakelu Oy ja TS-Yhtymä Oy.