Metsä Group palkkaa läntiseen Suomeen 130 kesätyöntekijää – Rauman sellutehtaalle 24

Kesätyöntekijöiden haku on avautunut. Valtaosa haastatteluista ja perehdytyksistä toteutetaan etäyhteyksillä.

| Päivitetty

Metsä Group kertoo avanneensa kesätyöhaun. Länsi-Suomeen yhtiö palkkaa noin 130 työntekijää, joista 24 Rauman sellutehtaalle.

Kesätöitä opiskelijoille tarjotaan puunhankinnassa, metsäpalveluissa, tuotannossa, kunnossapidossa ja useiden muiden toimintojen asiantuntijatehtävissä. Metsä Groupin mukaan haku on tänä vuonna eriytetty siten, että jokainen hakija voi määritellä haluamansa hakukohteen tarkemmin.

– Kesätöinä tarjolla olevat tehtäväalueet on jaettu puunhankinnassa ja metsäpalveluissa hankintapiireittäin, ja tehtaille sijoittuvien kesätöiden osalta teimme maantieteellisen jaon tehtaidemme sijainnin perusteella. Myös asiantuntijatehtäviin hakemus on nyt helpompi kohdistaa oman kiinnostuksen mukaan. Tällä tavalla hakijat saavat helposti kokonaiskuvan siitä, missä heitä kiinnostavia tehtäviä on tarjolla ja me puolestamme voimme odottaa tasaisemmin hakijoita kaikkiin tehtäviin ja eri puolille Suomea, Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Pertti Hietaniemi sanoo.

– Kesätyö on monelle nuorelle ensimmäinen askel Metsä-uralle. Kannustamme henkilöstöämme tehtäväkiertoon ja siitä, että kartuttaa kokemustaan monipuolisissa tehtävissä jo opiskeluaikana, Rauman sellutehtaan johtaja Ari-Pekka Vanamo kertoo.

Yhtiön mukaan suurin osa rekrytoinneista ja perehdytyksistä tehtiin jo tänä vuonna etäyhteyksin. 

Metsä Group on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Juttua muokattu kello 10.33: Korjattu otsikkoon, että kyse on kesätyöpaikoista.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut