Mikkomatti Aro on Pori Jazzin uusi taiteellinen johtaja

Pori Jazzin taiteellisen työryhmän jäsenenä sekä ohjelmatuottajana aiemmin toiminut Mikkomatti Aro (29) on aloittanut 6.5. festivaalin taiteellisena johtajana. Hän kantaa jatkossa päävastuun sekä Pori Jazzin ohjelmatyöstä että markkinoinnista.

"Mikkomatti Aron laaja musiikillinen näkemys, ammatillinen tausta sekä systemaattinen ja asialleen omistautunut työskentelytapa vahvistavat ydintiimiämme", Pori Jazzin toimitusjohtaja Juha Miikkulainen toteaa.

Taiteellisen johtajan tukena jatkaa vuonna 2011 koottu taiteellinen työryhmä, johon kuuluvat Aron lisäksi Janne Nieminen, Esa Kuloniemi, Karri Miettinen, Jari Perkiömäki ja Markus Partanen. Taiteellinen johtaja koordinoi ryhmää, jonka  jäsenet jakavat ideoitaan ja näkemyksiään Pori Jazzin ohjelmaan ja artistivalintoihin liittyen. Ohjelmatyöhön osallistuvat myös toimitusjohtaja Juha Miikkulainen, tuotantopäällikkö Jari Leskinen sekä tiedottaja Mikko Peltola.

Ohjelmiston lisäksi Mikkomatti Aro vastaa jatkossa Pori Jazzin markkinoinnista. Festivaalin ulkoinen viestintä ja mediasuhteiden hoito kuuluvat aiempaan tapaan festivaalin tiedottajalle Mikko Peltolalle.

Aro on jo aloittanut uudessa työssään. Hän siirtyi Pori Jazzin palvelukseen Barona IT Oy:stä, jossa hän on toiminut markkinoinnin tehtävissä. Aiemmalla urallaan Aro on työskennellyt toimittajana, levykauppayrittäjänä ja dj:nä.

48. Pori Jazz -festivaali järjestetään 13.-21. heinäkuuta 2013.

www.porijazz.fi