Minifarmi ja Kukkamessut starttaavat Uudenkaupungin tapahtumakesän

Kaksipäiväinen Minifarmi & Kukkamessut järjestetään Uudessakaupungissa tänä vuonna 21.-22.5. Kuva: Maija Männistö

Kukkamessut lyöttäytyi viime keväänä yhteen toisen koko perheen tapahtuman, Minifarmin kanssa. Yhteinen ja molemmille tapahtumille tarpeeksi suuri tila löytyi Uudenkaupungin jäähallin ympäristöstä ja samassa miljöössä tapahtuma jatkaa myös tänäkin vuonna.

Keväinen superviikonloppu keräsi viime vuonna messukävijöitä noin 8500, ja tänä vuonna tavoitellaan jo viisinumeroisia lukuja.

Tapahtuman pääkoordinaattori Jarno Ihala kertoo, että viime keväänä Kivimäen kentällä ollut Kukkamessu-osasto sijoitetaan paraatipaikalle jäähallin parkkialueelle ja se toivottaa kävijät tervetulleiksi heti pääportista alueelle sisään astuttaessa.

Messuhallina toimiva jäähalli kätkee sisäänsä rutkasti uutta, kuten sisustusalan toimijoita ja yrittäjiä sekä viime vuoden tapaan esiintymisiä ja ohjelmaa.

Lomarakentaminen sekä monenlaiset koneet ovat esittelyssä jälleen jäähallin takakentällä. Monipuolista asiaa on tarjolla runsaasti puutarhaharrastajille sekä myös ammattilaisille. Yläkentän farmialueella pääsee totutusti tapaamaan maatilan eläimiä hevosista minipossuihin ja kaneista alpakoihin.

Kaksipäiväinen Minifarmi & Kukkamessut järjestetään Uudessakaupungissa tänä vuonna 21.-22.5.