Minihysteria tarjosi lapsiperheille monipuolista ohjelmaa

Minihysteria-lastentapahtuma keräsi syyspäivästä nauttivia kaupunkilaisia runsain määrin keskuspuistoon ja keskustan liikkeisiin. Kuva: Sanni Ämmälä

Keskuspuistossa ja keskustan liikkeissä riitti lauantaina vilinää, kun Minihysteria-lastentapahtumaa vietettiin jälleen.

Rakastunut Raumaan -kauppiaiden järjestämä tapahtuma tarjosi monipuolista ohjelmaa muun muassa ilmapallojen jaon, kasvomaalausten, herkuttelun, arvontojen, liikunnan ja visailukysymysten parissa. Tapahtuma oli maksuton ja avoin kaikille lapsiperheille.

Tapahtuman keskiössä oli lapsille jaettavat kaupunkisuunnistuskartat, joiden avulla kierrettiin keskustan alueella sijaitsevilla rasteilla ja kerättiin niihin liittyviä vastauksia. Vähintään viisi vastausta keränneet pystyivät osallistumaan tapahtuman lopuksi arvontaan.

Keskuspuistossa oli suunnistuksen aloituspisteen lisäksi erilaisia ohjelmapisteitä, joissa ohjelmaa tarjosivat Terveystalon nallesairaala, Lukko Ringette, Rauman Partiotytöt, Rauman taitoluistelijat, Rauman Seudun Urheiluampujat ja FC Rauma.