Minihysteria tulee taas – tänä syksynä 14 suunnistuspistettä

Minihysterian aika on Raumalla jälleen lauantaina. Suunnistuspisteitä on 14. Kuva: Elmeri Elo

Tulevana lauantaina Raumalla on jälleen luvassa Minihysteria-lastentapahtuma kello 10–14 Keskuspuistossa ja keskustan liikkeissä.

Ohjelmassa on esimerkiksi yllätyslahjoja, arvontaa, askartelua, työpajoja, liikuntaa ja tutustumiskierroksia. Kaupungilta löytyy kaikkiaan 14 suunnistuspistettä, jotka on laitettu leimauskarttaan.

Kartan saa puistosta Rakastunut Raumaan -kauppiaiden pisteeltä kahvilan edustalta. Palautetut kartat osallistuvat arvontaan.

Keskuspuistosta saa esimerkiksi ilmapalloja, kasvomaalauksen ja limua. Voi osallistua vaikkapa tanssipajaan ja taitoluisteluaiheisiin leikkeihin sekä silittää hali-bernejä. Puistossa on myös tukkirekka, jota lapset pääsevät tutkimaan.

Maanantaina syyspäiväntasauksessa sen sijaan shoppaillaan auringonnoususta auringonlaskuun kello 7.19–19.32. Vanhasta Raumasta osallistuu tempaukseen 18 liikettä.

Kauppatorilla on tapahtuman aluksi aamuvenyttely ja tarjolla on aamiassämpylöitäkin. Monissa liikkeissä on tarjousten lisäksi tuotemerkkien edustajia paikalla.

Lisää aiheesta

Mauri ei raumalaisia perheitä pelottanut: Minihysteria löysi yleisönsä

Minihysteria tulee taas – luvassa niin kasvomaalausta kuin keppihevosesteratakin

Minihysteria kutsuu taas lapsiperheitä Raumalla

Keskustassa vallitsi Minihysteria

Minihysteria tarjoaa lapsiperheiden lauantaihin ohjelmaa