Miran BB-taival kesti kuusi viikkoa: "Paljon Miraa jäi puuttumaankin, koska talon ihmiset olivat niin eri maailmasta kuin mun läheiseni"

Mira oli erittäin liikuttunut nähdessään ystävänsä livestudion katsomossa. Kuva: Petri Mast

Raumalaisesta Mira Ojalasta tuli sunnuntaina kuudes Big Brother -talosta häädetty asukas. Kuusiviikkoisen BB-taipaleen Miran kohdalla katkaisi poikkeuksellinen häätöäänestys, kun ensin katsojat äänestivät, ketkä kaksi asukasta ovat häätöuhan alla. Tämän jälkeen asukkaat puolestaan äänestivät sunnuntain suorassa lähetyksessä, kumpi kahdesta asukkaasta joutuu lähtemään BB-talosta.

Päätös Miran ja Jukan välillä kääntyi asukkaiden parissa lopulta äänin 4–3 Miran häätämiseen.

Mira lähti talosta melko iloisesti ja rempseästi, mutta hän puhkesi vuolaaseen itkuun, kun pääsi kauppakeskus Redin livestudioon ja näki yleisössä häntä odottavat ystävät. Miran läheisiä olikin saapunut studioon pitkä rivi, kun Miraa vastaanottamassa olivat muun muassa hänen siskonsa, työkavereita sekä ystäviä.

– Oon odottanut näkeväni teidät kuus viikkoa. On ihan hirveä ikävä, Mira tihrusti itkunsa keskeltä.

– Vaikka ikävä olikin kova, olisi silti halunnut jäädä vielä taloon. Se aika on kuitenkin vain kymmenen viikkoa elämästä, ystävät pysyvät kansaani koko loppuelämän, hän jatkoi.

Juontaja Elina Kottonen kysyi sunnuntai-illan haastattelussa Miralta, miksi ikävästä huolimatta talossa syntyy niin vahva tunne, että sinne haluaa jäädä viikosta toiseen.

– Kun taloon lähteen, ensin ajattelee, ettei halua olla ensimmäinen häädetty asukas. Sitten alkaa toivoa mahdollisimman pitkälle pääsemistä. Vielä yksi viikko, vielä yksi viikko... Mira kuvailee.

Hän uskoo, että onnistui antamaan talossa itsestään lähestulkoon oikean Miran kuvan.

– Aluksi muutamat ensimmäiset päivät olivat vaikeita ja olin varauksellinen. Sitten kun kuori lähti, se lähti. Paljon Miraa jäi puuttumaankin, koska talon ihmiset olivat niin eri maailmasta kuin mun läheiseni, Mira kuvaili.

Lisää aiheesta

Raumalainen Mira asteli Big Brother -taloon: "Tää on niitä harvoja hetkiä, kun mä menen sanattomaksi"