Missio, joka ylittää kirkkokuntarajat – Rauman kristilliset seurakunnat yhdistivät voimansa

Se löytyi -missiota ovat Raumalla järjestäneet Rauman seurakunnan luottamushenkilö Keijo Ahorinta (oik.), Rauman seurakunnan vapaaehtoistyöntekijä Pentti Kaunisvirta, Vapaaseurakunnan pastori Mehis Metsala ja  Avainseurakunnan pastori Tuomo Ahonen. Hankkeessa on mukana myös Rauman seurakunnan pastori Olavi Saurio. Yhteistyötä on tarkoitus jatkaa myös mission jälkeen tammikuussa alkavalla yhteiskristillisellä Alfa-kurssilla.
Se löytyi -missiota ovat Raumalla järjestäneet Rauman seurakunnan luottamushenkilö Keijo Ahorinta (oik.), Rauman seurakunnan vapaaehtoistyöntekijä Pentti Kaunisvirta, Vapaaseurakunnan pastori Mehis Metsala ja Avainseurakunnan pastori Tuomo Ahonen. Hankkeessa on mukana myös Rauman seurakunnan pastori Olavi Saurio. Yhteistyötä on tarkoitus jatkaa myös mission jälkeen tammikuussa alkavalla yhteiskristillisellä Alfa-kurssilla. Kuva: Juha Sinisalo

Syyskuussa käynnistynyt Se löytyi -missio on kirkkokuntarajat ylittävä hanke, jonka tarkoituksena on evankeliumin välittäminen suomalaisille. Sadat seurakunnat ja järjestöt eri kirkkokunnista yhdessä medialähetysjärjestö IRR-TV ry:n kanssa järjestävät mediakampanjan 19.syyskuuta – 16. lokakuuta.