MLL:n palkintoja ropisi Pyhärantaan – Taika Krook valittiin Vuoden nuoreksi

MLL:n Varsinais-Suomen piiri kehuu Taika Krookia Pyhärannan pikkuisten idoliksi.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri valitsi syyskokouksessaan Vuoden nuoreksi Taika Krookin. Piirin tiedotteen mukaan Krook on innokkaasti mukana monissa tapahtumissa ja erikoistunut etenkin pienten hauskuuttamisessa maskottipuvussa.

– Tapahtumassa kuin tapahtumassa Taika ilahduttaa pienempiään ja hän on Pyhärannan pikkuisten idoli. Taika toimii esimerkkinä myös meille kaikille MLL:ssa toimiville, tiedotteessa mainitaan.

Pyhärantaan matkasi myös toinen palkinto, sillä MLL:n Pyhärannan paikallisyhdistys sai Vuoden teko -palkinnon Lasten festareiden järjestämisestä ja Ötökkäbändin perustamisesta. Bändi sai alkunsa, kun Lasten festareihin tarvittava apuraha viivästyi, eikä yhdistyksellä ollut varaa palkata lisää esiintyjiä. Yhdistyksen jäsenet nousivat yhdessä lavalle.

Festareiden jälkeen bändillä on riittänyt muitakin tapahtumia kierrettävänä ja kokoonpano pohtii jo talvisia lauluja.

– Sävelsin ja sanoitin kappaleet ja toimin myös bändin laulajana. Ukulelea soitti varapuheenjohtajamme Kaisu Saario ja kitaraa Miikka Roos, MLL:n Pyhärannan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Maria Mäkimattila kertoo.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut