Muotia, säihkettä ja glamouria - niistä on Sparkling night tehty

Sparkling night -muotigaala on kasvanut aluksi Cafe Salissa järjestetystä intiimistä näytöksestä Tarvontorin täyttäväksi spektaakkeliksi. Arkistokuva: Pekka Lehmuskallio

Raumalla päästään uppoutumaan suuren maailman malliin muodin pariin, kun Sparkling night täyttää lauantaina lokakuun 6. päivä Tarvontorin kiinteistön.

– Vanhan Rauman kauppiailla on niin mahtava yhteishenki, että se mahdollistaa tällaisen tapahtuman tuottamisen, Linda Laine Candidasta kuvailee.

Vaateliike Candidan lisäksi muoti-iltaa ovat suunnittelemassa ja toteuttamassa Westlook, Kauppahuone Riveri, Cameo Boutique, Koti-Vakka, Alusasuliike Helmi, Silmäoptikot Palmu, Salon Fiin, Popo Shoes sekä Café Sali.

Vaikka yritykset ovatkin osittain toistensa kilpailijoita, ei se ole ollut esteenä Rauman omalle muotinäytökselle. Tapahtuman yksi slogan kuuluukin: "Juuri pienissä kaupungeissa tarvitaan yhteistyön voimaa, jotta voi saavuttaa jotain suurta. Tämän ajatuksen pohjalta muotigaalaa onkin toteutettu vuosi toisensa jälkeen – yhdessä ja sydämellä."

EDIT: Kuvatekstiä muokattu klo 8.30. Nyt järjestettävä Sparkling night on järjestyksessään kahdestoista, mutta tapahtuman historia ei ulotu aivan kahdentoista vuoden taakse. Alkujaan muoti-iltoja järjestettiin nimittäin vuosittain kaksi, mutta sittemmin tapahtuma on järjestetty kerran vuodessa syksyisin.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.

Lisää aiheesta

Ellen, puolitoista vuotta, oli varastaa koko show’n 11:nnen kerran järjestetyssä Sparkling Nightissa

Kuvakollaasi: Sparkling night sädehtii Tarvontorilla

Sparkling Nightissa nähdään satoja asuja sadan mallin yllä

Video: Sparkling Night -muotigaala toi Raumalle palan Pariisia