Murtomiehet liikkeellä Huittisissa ja Kokemäellä

Perjantaina Huittisten alueella liikkui murtomiehiä, sillä poliisi sai peräti kolme erillistä tehtävää tutkittavakseen. Ensimmäiseksi Huittisissa murtauduttiin Katsasta.fi katsastusasemalle torstain ja perjantain välisenä yönä.

Liikkeeseen oli päästy sisään ulko-ovi vääntäen ja sisällä edelleen toimiston ovi vääntämällä. Liikkeestä oli saatu saaliiksi kassalippaissa ollut vaihtokassa. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Samana yönä Huittisissa Torin kengän liikekiinteistöön yritettiin murtautua siinä onnistumatta. Liikkeen takaoven lukko oli murrettu, mutta muu lukitus oli kestänyt yrityksen.

Perjantai-illalla kello 18–23 välisenä aikana Huittisten Sepänkujalla oli yritetty murtautua asuttuun taloon. Asunnon ulko-ovea oli yritetty vääntää auki talon ulkorakennuksesta löytyneillä työkaluilla. Kotoaan hetken poissa ollut asukas oli palatessaan havainnut murtojäljet. Toistaiseksi ei asukas ole havainnut mitään anastetuksi. Poliisi tutkii tapausta törkeän varkauden yrityksenä.

Myös Kokemäellä Tuomaalantiellä, sijaitsevaan omakotitaloon murtauduttiin perjantaina kello 19.09 aikaan. Asuntoon oli tunkeuduttu ulko-oven lasin rikkomalla ja sitä kautta ovi avaamalla. Talon asukas oli ollut paikalla ja kuullut useamman kuin yhden tekijän tulleen asuntoon. Asunnosta oli anastettu irtainta omaisuutta noin tuhannen euron arvosta. Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena.

Tapauksiin liittyvät vinkit voi laittaa osoitteella https://www.poliisi.fi/nettivinkki.