Museovirastolta avustuksia Rauman seudulle

Museovirasto jakoi avustuksia rakekennusten entistämiseen ja muinaisjäännösten hoitoon.

Entistämisavustuksia saivat Pauli Sillanpää Eurajoelta 5 000 euroa peltikaton maalaamiseen. Matti ja Salme Faltun perikunnalle myönnettiin 3 000 euroa kattojen maalaamiseen ja purukuljettimen restaurointiin.

Köyliöstä avustuksen saivat Maarit Markkula meijerin piipun korjaamiseen 6 400 euroa ja Kaisa Luoma ulkovuorilaudoituksen korjaamiseen tai vaihtoon tarvittaessa ja maalaukseen, katemateriaalien ja kattorakenteiden korjaamiseen ja uusimiseen sekä siipien kunnostukseen 8 000 euroa. Pentti Lepola sai 5 000 euroa ikkunoiden ja karmien uusimiseen ja maalaamiseen pellavaöljymaalilla.

Raumalta avustuksen sai Erkki Salminen lahovaurioiden korjaamiseen sekä rakennuksen maalaamiseen perinteisellä pellavaöljymaalilla 6 000 euroa.

Uudestakaupungista avustuksen sai  Asmo Hällfors  peltikaton uusimiseen konesaumattuna peltikatteena jalkarännein 20 000 euroa.

Laitilassa muinaisjäännösalueiden maisemanhoitoon ja merkitsemiseen myönnettiin rahaa kahteen kohteeseen.

Soukaisten koulupiirin kyläyhdistys ry sai 500  euroa muinaisjäännösalueen maisemanhoitoon.

Kulttuuriseura Walo ry sai 3 800  euroa Kansakoulunmäken muinaisjäännösalueen reunan tukemiseen ja matalan suoja-aidan tekemiseen ja materiaalikuluihin.