Muumien mörkömukit myytiin loppuun myös Rauman Prismasta

Vaikka Leijonien MM-kullan takana seisoi koko yhtenäinen Leijona-joukkue, nousi yksi mies näistä kisoista kulttimaineeseen.

Hän on Marko "Mörkö" Anttila, joka ei yltänyt tehopisteille MM-kisojen alkulohkossa, mutta oli sitäkin tehokkaampi viimeistelijä turnauksen ratkaisuotteluissa.

203-senttinen ja 104-kiloinen hyökkääjä pelasi itsensä turnauksessa suomalaisten sydämiin. Syntyipä kisareissulla myös ikivihreä Löikö mörkö sisään? -kappale.

Mörkö-villitys ei ole jäänyt ainoastaan Spotifyhin ja sosiaalisen median lukuisiin meemikuviin. Arabian Muumit-sarjan mörkömuki on myyty loppuun lähes kaikkialta. Niin myös Rauman Prismasta.

– Mukit myytiin loppuun jo aamun aikana. Toivoa on, että niitä saataisiin tilaamalla lisää hyllyyn, Reetta Ihalin Prisman osastolta kertoo.

Mörkömuki on tämän lisäksi ollut Arabian verkkokaupan myydyin tuote viime yönä. Mukit ovat loppuneet myös jo Helsingin Stockmannilta, ja asiantuntija povaa, että kyseisestä mukista saattaa tulla keräilyhitti.

Moomin Charactersin toimitusjohtaja Roleff Kråkström kertoo Helsingin Sanomille, ettei mörkömukista MM-huumasta huolimatta olla tekemässä erillistä kisavoittoversiota.

– Me emme ylipäätään muokkaa Toven alkuperäisteosta vastaamaan jotakin reaalimaailmassa tapahtuvaa asiaa, vaan annamme hänen kokonaisteoksensa elää omaa elämäänsä, hän kommentoi lehdelle.

Lisää aiheesta

Leijonien jättipommi: Ruotsin, Venäjän ja vielä Kanadan miljonäärit nurin - kolmas maailmanmestaruus!

Vain tilaajille Kolumni: Suomalaisten torille!-geeni on totisinta totta

Video: MM-kulta maistuu! Näin kylvetään Raumalla ja Helsingissä

Video: Suomi on maailmanmestari - MM-kulta sai juhlat pystyyn Raumallakin!

Video: Leijonien tasoitusmaali sai Tifosin yleisön hurmioitumaan