Muutoksia Marva Median toimituksen johdossa: Rantasesta päätoimittaja, Ulmanen sisältöjohtajaksi

Sanomalehti Länsi-Suomea ja kaupunkimedia Raumalaista julkaiseva Marva Media Oy on nimittänyt julkaisujensa toimitukselliseen johtoon kaksi henkilöä.

Vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty Marva Median urheilutuottajana ja kaupunkilehti Uuden Rauman päätoimittajana toiminut Janne Rantanen.

Vt. päätoimittajana ja teematuottajana toiminut Kaija Ulmanen siirtyy Marva Median sisältöjohtajaksi.

– Toimituksen vetovastuun jakaminen kahdelle ihmiselle tehostaa toimitustyötä sekä antaa vastuuhenkilöille mahdollisuuden keskittyä eri journalististen osa-alueiden perusteellisempaan selvittämiseen ja seulomiseen, sanoo Marva Median johtaja Reima Numminen.

– On tärkeää ravistella perinteisiä toimintatapoja ja luoda uudentyyppistä tekemisen kulttuuria. Uskon, että nämä ratkaisumme tulevat näkymään paikallisen uutisoinnin ja juttujen monipuolistumisena. Toimituksen vetovastuun jakaa nyt kaksi erittäin kokenutta journalistia, jotka tuntevat talousalueemme asiat ja ihmiset pitkältä ajalta, sanoo Numminen.

Urheilutuottajaksi nimitetään Kimmo Mäkeläinen ja urheilutoimittajaksi Iiro Lehtonen.

Marva Groupin toimitusjohtaja Heikki Marva pitää nimityslinjaa erittäin onnistuneena digitalisoituvassa mediakentässä.

- Media on muuttunut kaksisuuntaiseksi, ja paikallisuus on melkoinen kilpailuvaltti. Paikallisen median pitää olla entistä vuorovaikutteisempi, asiakaslähtöisempi ja voimakkaasti paikallisuutta korostava, linjaa Marva.