Nähtävyydet pukeutuvat taas vihreään valoviittaan – Maailman mielenterveyspäivän teemana on kuunteleminen

Tämä vuoden valaistuja kohteita ovat muun muassa Kiikartorni, Kaupungintalon torni, Pikku-Jumbo, Keskustelupuisto sekä Vesitorni.

Tänä vuonna päivän kampanjan nimi on Vihreää valoa kuuntelemiselle. Kampanjan viestin mukaan kuuntelemalla aidosti voimme jokainen lisätä toistemme hyvinvointia, rakentavaa vuorovaikutusta ja olla mukana rakentamassa osallistavampaa yhteiskuntaa.Maailman mielenterveyspäivään on kuulunut olennaisesti rakennusten valaiseminen vihreällä valolla.Tänäkin vuonna Rauman Seudun Mielenterveysseura yhteistyössä Rauman kaupungin kanssa tuo jälleen kampanjan sanomaa ja vihreää valoa näkyvästi esiin.

Tämä vuoden kohteina ovat muun muassa Kiikartorni, Kaupungintalon torni, Pikku-Jumbo, Keskustelupuisto sekä Vesitorni.

Rauman Seudun Mielenterveysseura toivoo myös mahdollisimman monen muunkin lähtevän teemaan mukaan joko valaisemalla kohteita vihreällä tai lähtemällä kiertämään kohteita ja jakamaan tunnelmia sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #vihreäävaloa #ketävoisitkuunnella #kymppikymppi #maailmanmielenterveyspäivä.

Mielenterveysseuran vapaaehtoiset päivystävät lauantaina 10. lokakuuta Rauman pääkirjastossa kello 13–15. Siellä vapaaehtoiset ovat valmiita kuuntelemaan ja keskustelemaan luonnollisesti koronaetäisyydet huomioiden.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut