Näin heilahtelivat helmat lukion vanhojenpäivän tansseissa - katso kuvat ja video!

Rauman lukion toisen vuoden opiskelijat ovat nyt lukion vanhimpia abiturienttien lähdettyä luku-urakkansa pariin. Päivää juhlistettiin perinteisillä vanhojenpäivän tanssiaisilla, jotka pidettiin SAMKin liikuntasalissa. 

Aamupäivällä lukiolaisten esittämiä salonkitansseja pääsivät seuraamaan toisten koulujen oppilaat ja iltapäivällä tanssinäytös esitettiin lähimmille perheenjäsenille.

Taas kerran nuoret olivat panostaneet juhlapäiväänsä. Salissa tanssi toinen toistaan upeampia nuoria pareja, jotka olivat nähneet todella paljon vaivaa hienon kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Daamit kertoivat heränneensä jo kukonlaulun aikaan valmistamaan meikkiä ja kampausta. Aikainen herätys oli "siltä varalta, että jos tapahtuisi jotain komplikaatioita, niin sitten ehtisi aloittaa vaikka alusta", totesi eräs nuori neitokainen.

Lukiolaiset esittivät tilaisuudessa seitsemän harjoiteltua salonkitanssia ja lopuksi yhden yllätysnumeron, jonka olivat ideoineet ja ohjanneet lukiolaiset Jannika Viljanen ja Iida Elonen.

Salonkitansseja säesti tuttuun tapaan Pläkkploosarit johtajanaan Tauno Saviauk.

Klilkkaile kuvia ja katso myös videokooste tanssiaisista!

Kaikki kuvat ja video: Elina Helkelä