Näin Rauman päättäjät suhtautuvat nyt juhannusjuhliin

Viimeksi Raumanmeren juhannusfestivaali nähtiin Rauman Otanlahdessa vuonna 2007. Nyt on jälleen RMJ:n vuoro. Kuva: LS-arkisto/Esa Urhonen

Raumanmeren juhannus -tapahtuma voidaan järjestää Rauman kaupungin omistamilla mailla tänä kesänä, ensimmäisen kerran vuoden 2007 jälkeen. Kaupunginhallitus on hyväksynyt yksimielisesti juhlan järjestämiseen liittyvät sopimusasiakirjat. 

- Tapahtuman paluu on tärkeää ja näinä aikoina vain suuri plussa Raumalle, Rauman kaupunginhallituksen puheenjohtaja Rainer Lehti (sd.) kommentoi.

Kaupungin ja yrittäjä Riku Räsäsen omistaman Suomen Elämyspalvelu Oy:n välinen puitesopimus yleisötapahtumien järjestämisestä on voimassa yhden kalenterivuoden kerrallaan. Ainakaan ensi alkuun ei maanvuokria makseta rahana kaupungin tilille vaan investointeina alueiden perusparantamiseksi.

- Investoinnit ovat moninkertaisia, mitä kaupunki vuokrina saisi. Myös vakuudet vahinkojen välttämiseksi olivat riittäviä. Täytyy myös muistaa, ettei tämä maksa kaupungille mitään. Hyvä, että saadaan kone käyntiin, Lehti toteaa.

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.