Naisen yli suojatiellä Raumalla ajanut tänään oikeudessa

Vakavat vammat raumalaisnaiselle aiheuttanut 19-vuotias raumalaismies on perjantaina vastaamassa Satakunnan käräjäoikeudessa Raumalla. Miehen rötöslistalta löytyy kaikkiaan kymmenkunta syytekohtaa.

Vakavat vammat raumalaisnaiselle aiheuttanut 19-vuotias raumalaismies on tänään perjantaina vastaamassa Satakunnan käräjäoikeudessa Raumalla.

Häntä syytetään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä ruumiinvamman tuottamisesta sekä liikennepaosta. Hän on tunnustanut teot.

Onnettomuus sattui viime marraskuussa Karjalankadulla, kun lujaa ylinopeutta vasten punaista liikennevaloa ajanut mies osui suojatietä ylittäneeseen naiseen.

Tämä loukkaantui vakavasti. Onnettomuuspaikalta nainen kuljetettiin helikopterilla Turun yliopistolliseen sairaalaan. Onnettomuusauton ajaja pakeni tapahtumapaikalta.

Sama nuori mies on oikeudessa myös kesäkuun alussa, jolloin käsitellään häntä vastaan nostetut syytteet vapaudenriistosta ja raiskauksista. Mies kuljetti nuoren naisen mökille Viitasaarelle eikä päästänyt häntä palaamaan kotiin.Uhri oli alaikäinen, joten käsittely tultaneen käymään suljetuin ovin.

Perjantaina käsiteltäviä syytekohtia on kaikkiaan kymmenkunta sisältäen myös muun muassa ampuma-aserikoksen, varkauden, vahingontekoja sekä ajo-oikeutta ajoja.

Samassa jutussa on mukana myös kaksi muuta nuortamiestä, joista toista syytetään osallisuudesta varkauteen ja toista vahingontekoon.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut