Nanun koulun muutto on yhä aikataulussa

Elementtikoulua kootaan parhaillaan Nanun koulun pihamaalle niin, että ensimmäiset pääsevät aloittamaan koulutyönsä uusissa tiloissa pääsiäisen alusviikolla. Kuva: Elmeri Elo

Nanun koulun muuttoaikataulu on pysynyt suunnitellun mukaisena, tiedottaa Rauman kaupunki. Väistötiloista kolme on muuttokunnossa 15. maaliskuuta ja opetus käynnistyy 19. maaliskuuta. Neljännen rakennuksen muutto voidaan aloittaa 31.3. Viides rakennus, jossa sijaitsevat muun muassa teknisen työn tilat, valmistuu kesäkuussa.

Hj. Nortamon koulun väistötilat valmistuvat Nanua myöhemmin. Tontin perustustyöt ovat valmiit ja väistökoulun pystytys alkaa pääsiäisen jälkeisellä viikolla. Arvion mukaan puolet tilaelementeistä on muuttokunnossa 15.5. mennessä. Toinen puoli rakennuksesta valmistuu kesän aikana.

Hj. Nortamon koululle on päätetty rakentaa uudet tilat Karin kentälle. Hankesuunnittelu on käynnistynyt ja tavoitteena  on uuden koulun aloitus elokuussa 2022. Kaupungin tiedotteen mukaan Nanun osalta tavoitteena on, että päätös koulurakennuksen tulevaisuudesta voidaan tehdä viimeistään kesäkuussa. 

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.