Narvi katsoo vankasti eteenpäin: väistötila löytyi läheltä ja tulipaloraunioiden purku-urakka on käynnissä

Narvi Oy:n tuotanto- ja tuotekehitysjohtaja Manu Nummela kuvattiin kiuastehtaan palaneen osan raunioilla perjantaina. Hän oli yksi niistä narvilaisista, jotka keskeyttivät kesälomansa, kun tilanne sitä vaati. Raunioiden purku-urakka alkoi maanantaina ja valmistunee noin kolmessa viikossa. Kuva: Juha Sinisalo

Lattiantaso on paikoin jo paljastunut, ja tiiletkin ovat pinoissa jollaisiksi ne eivät itsestään järjesty. Maisema tulipalossa kärsineen Narvin kiuastehtaan tontilla Rauman Lapissa on muuttunut päivä päivältä sen jälkeen, kun purku-urakka aloitettiin maanantaina. Urakoitsijaksi valikoitui alan paikallinen konkariyritys Timantti-Nieminen.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Kiuastehtaalla oli huolehdittu huolloista ja noudatettu ohjeita, mikä on yrityksen kannalta huojentava tieto – nyt tutkinta on päättynyt ja katse tulevaisuudessa, ja yksi asia on varma: "Muita vaihtoehtoja ei ole ajateltukaan"

Narvin kiuastehtaan tulipalo lähti sulakekaapista, poliisilla ei ole syytä epäillä rikosta – LS seurasi tiedotustilaisuutta, lue kohta kohdalta tässä jutussa

Vain tilaajille Palon runtelemalla Narvin kiuastehtaalla on aikaistettu lomia, ja väistötilaideoita on tullut monesta suunnasta – "Kyllä täällä on sellainen 'talvisodan henki' päällä"

Vain tilaajille Kiuastehtaan toimitusjohtaja oli löylyissä, kun tehtaalla syttyi palo – "Luovuttaminen ei ole koskaan kuulunut keinovalikoimaani, eikä se kuulu nytkään"