Nauru sekä ilon kiljaisut raikuivat perhepiknikillä - "Tällaisia tapahtumia saisi olla enemmänkin"

(vas.) Vili Rantanen, Timi Rantanen ja Noora Pohjola nauttivat piknikistä täysin siemauksin. Kuva: Jere Grönberg

Ensimmäistä kertaa lauantaina järjestetty Toimii-perhepiknik oli Rauman yrittäjien Rakastunut Raumaan- toiminnan, Viking Linen sekä Rauman Energian yhteistyössä järjestämä hyvän mielen tapahtuma.

Harmaat pilvet eivät säikäyttäneet kävijöitä, vaan keskuspuisto täyttyi eväskoreista, iloisesta puheensorinasta ja hyvästä mielestä.

– Evääksi pakattiin herkkuja ja dippivihanneksia. Äsken käytiin jo jumppaamassa Ville Vikingin kanssa, hymyili oman poikansa sekä muutaman lainalapsen kanssa piknikille lähtenyt Noora Pohjola.

Perhepiknik houkutteli paikalle runsaasti perheitä nauttimaan eväistä ja esityksistä. Kuva: Jere Grönberg

Ohjelmaa moneen makuun

Pohjolan mukaan vastaavia tapahtumia saisi Raumalla olla useamminkin, ja niitä sopisi myös mainostaa enemmän.

– On mukavaa huomata, että ihmiset ovat oikeasti lähteneet liikkeelle. Tätä tapahtumaa kyllä markkinointiinkin ihan hyvin,  kyllähän se varmaan heti näkyy kävijamäärissä.

Eväiden ja leikkipuiston vempaiten lisäksi perheet pääsivät päivän aikana nauttimaan myös erilaisista puuhapisteistä, musiikkiesityksistä sekä taikatempuista.

– Tosi hyvällä mielellä täällä kaikki ovat. Me ollaan niin pitkään kuin fiilistä riittää, ainakin nyt näyttää että ollaan hyvä tovi. Kivasti järjestetty ohjelmaa, monenikäiset viihtyvät,  Pohjola kiittelee.