Neon 2 saapuu keväällä Raumalle: "Kyseessä on biisien voimalla toteutettu läpileikkaus urastamme"

Laulaja Jussi Rainion ja kitaristi Rami Alangon johtama Neon 2 palasi live-yleisön eteen kesällä 2017 kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Viime vuodet yhtye on keikkaillut harkitun säännöllisesti.

Syksyllä 2019 Neon 2 teki pienimuotoisen konserttikiertueen. Kiertue kiinnosti yleisöä ja saa nyt jatkoa. Rauma-salissa yhtye esiintyy keskiviikkona 8.4.

– Esitämme konsertissa tietysti kaikki suurimmat ja ikimuistoisimmat hittimme, mutta myös joitakin helmiä viime keväänä Maikkarin kanavalla nähdystä Tähdet tähdet -ohjelmasta, jonka Jussi voitti. Kyseessä on biisien voimalla toteutettu läpileikkaus urastamme. Ja biisien väleissä me kerromme niiden syntyhistoriasta ja tarinoimme elämästä ja ystävyydestä ja muistelemme vuosien takaisia aikoja, joihin kuuluu niin iloisia kuin surullisiakin muistoja, Rami Alanko kuvailee konsertin sisältöä.

Konsertissa kuultavat kappaleet esitetään kronologisessa järjestyksessä, mikä käytännössä tarkoittaa, että Jussi Rainion Tähdet tähdet -ohjelmassa huhtikuussa 2019 voittoisasti esittämä Con Te Partiró (Time To Say Goodbye) soi konsertin päätösbiisinä.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Uutuusmusikaali soi Neon 2:n sävelin Uudessakaupungissa: kantaesityksen ensi ilta on marraskuussa 2020

Uusikaupunki luottaa Neon 2:seen – 100 ukilaista ja Jussi Rainio kuvasivat kaupungille strategiavideon, jonka taustalla soi ikihitti Kemiaa

Ysärisuosikki Neon 2 tekee paluun – uusi sinkku julkaistu