Neuvolapalvelut ja suun terveydenhuolto jatkavat toistaiseksi Uotilan terveysasemalla

Uotilan terveysaseman toiminnot siirtyvät asteittain muihin toimipisteisiin.

Uotilan terveysaseman lääkärien ja hoitajien vastaanotto on auki 27. helmikuuta saakka. Henkilöihin, joilla on ajanvaraus myöhemmälle ajalle, otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä, ja heille ilmoitetaan uudet vastaanottopaikat. Myös vastaanotolle jonottaviin henkilöihin otetaan yhteyttä. Heidän hoidon tarpeensa kiireellisyys arvioidaan ja heidän kanssaan sovitaan, missä he jatkossa käyvät vastaanotolla.

Lääkärit ja hoitajat ottavat vastaan maaliskuun alusta lähtien pääterveysasemalla, Steniuksenkatu 2, tai Lapin vastaanotolla, Kirkkotie 4. Pääterveysaseman vastaanottoajat varataan numerosta 02 835 2400 ja Lapin vastaanottoajat numerosta 02 835 2801.

Lastenneuvolan ja äitiysneuvolan terveydenhoitajien vastaanotot jatkuvat toistaiseksi Uotilan terveysasemalla. Lääkärineuvolan vastaanotto toimii Nortamon Perhekeskuksessa, Nortamonkatu 30.

Suun terveydenhuolto jatkuu toistaiseksi Uotilan terveysasemalla.

Toimintojen siirrot liittyvät kaupunginvaltuuston 8. joulukuuta viime vuonna tekemään päätökseen tehostaa terveydenhuollon palveluja keskittämällä Uotilan terveysaseman toiminnot muihin olemassa oleviin toimipisteisiin.