Nuorimies jäi rysänpäältä kiinni oltuaan seksuaalisessa kanssakäymisessä hevosen kanssa

Nuorimies jäi rysänpäältä kiinni Salossa oltuaan seksuaalisessa kanssakäymisessä hevosen kanssa.

Poliisi sai ilmoituksen lauantai-iltana noin kello 21.00 aikaan salolaiselle ratsastustallille, jonne oli silminnäkijän mukaan hiippaillut tummiin pukeutunut henkilö.

Poliisi saapui nopeasti paikalle ja alkoi etsiä mahdollisesti talliin mennyttä henkilöä. Pian toinen poliisimiehistä löysikin tallin ulkopuolella piilossa olleen nuorenmiehen.

Nuorenmiehen käytös oli paikalla olleiden poliisien mukaan hyvin erikoista ja salamyhkäistä. Nuorenmiehen kädessä oli kumihanska ja hänen taskuissaan oli useita kumihanskoja lisää. Paikalla olleet poliisit luulivat ensin kyseessä olleen perusmurtokeikan, mutta tilanne muuttui, kun toinen poliisimiehistä huomasi ulostetta nuorenmiehen kädessä olleessa kumihanskassa ja ulostetta oli myös nuorenmiehen takinhihassa aina kyynärpäähän asti. Tällöin poliiseille valkeni mistä on kyse.

Tilanne muodostui kaikkien kannalta erikoiseksi ja poliiseille jopa vastenmieliseksi. Poliisi löysi sisältä hevostallista auki olevan hevoskarsinan, jossa oli nuori tamma. Nuorimies kuljetettiin poliisilaitokselle, jossa tilannetta selvitettiin pitkähkö aika. Lopulta nuorimies kertoi millä asialla oli hevostallilla käynyt.

Nuorta salolaismiestä epäillään eläinsuojelurikkomuksesta sekä luvattomasta käytöstä, koska eläin on autoon rinnastettava irtainomaisuus lain silmissä. Salon rikospoliisi jatkaa asian tutkintaa.