Nuoripari varasteli kioskien pohjakassoja – ja pari laatikkoa marjoja siinä sivussa

Kuvituskuva.

Vuonna 2000 syntynyt mies ja vuonna 2001 syntynyt nainen ehtivät ryövätä viikonlopun ja maanantaiaamuna aikana useamman sadan euron edestä rahaa erilaisista kassalippaista Eurassa ja Säkylässä.

Poliisi kertoo, että kyseessä on nuoripari – ja vieläpä makeannälkäinen sellainen. Vihreällä Volvolla liikkunut pariskunta nimittäin otti Euran S-Marketin pihalla sijaitsevasta marjamyyntiteltasta mukaan kassalippaan lisäksi kaksi laatikkoa marjoja.

Myyntikojuun päästäkseen pariskunta käytti sorkkarautaa, jolla murrettiin vaneriseinä. Asianomistajille koitui anastuksesta runsaan kahdensadan euron edestä vahinkoa.

Kauttualla taas oli lauantain vastaisena yönä murtauduttu jäätelökioskiin. Lukitusrauta oli sielläkin väännetty rikki ja paikkoja pengottu. Mukaan lähti kassalipas, jossa sielläkin oli kolikoita parinsadan euron edestä.

Maanantaiaamulla kaksikko käänsi Volvonsa keulan kohti Säkylää, jossa nainen anasti nuorelta myyjätytöltä K-Supermarketin edessä olleesta marjanmyyntipisteestä kassalippaan sisältöineen. Marjatuottajalle aiheutui tästä 300 euron taloudellinen menetys.

Vihreä farmari-Volvo, josta puuttuivat kaiken lisäksi kilvetkin, suuntasi seuraavaksi takaisin Euraan. K-Market Vison pihassa olleesta myyntipisteestä seurueen toinen jäsen nappasi haltuunsa kassalippaan. Hän oli peittänyt kasvonsa kommandopipolla. Lippaassa käteistä oli satasen verran.

Lyhyen takaa-ajon jälkeen poliisi tavoitti seurueen Säkylässä. Nuori mies ja inan häntä nuorempi nainen kuljetettiin Porin poliisiasemalle selvittämään anastuksiaan.

Juttua ja otsikkoa muokattu 15.7. klo 15.30. Poistettu otsikosta ja jutun alusta viittaukset Euran Daltoneihin sekä Bonnieen ja Clydeen. Toimitus totesi jälkikäteisesti vertausten olevan kohtuuttomia ja pahoittelee niistä mahdollisesti aiheutunutta haittaa.