Nyrkiniskuja, lapionlyöntejä ja kaakaot kasvoille - väkivaltainen viikonloppu Eurassa

Poliisi on saanut tietoonsa kolme Eurassa tapahtunutta pahoinpitelytapausta kuluvan viikonlopun ajalta.

Ensimmäinen pahoinpitelyistä tapahtui Kanta-Eurassa sijaitsevassa yksityisasunnossa lauantai-iltana, kun avopuolisoiden välille oli syntynyt riitaa.
Talon emäntä suivaantui ja iski puolisoaan useita kertoja nyrkillä kasvoihin. Lopuksi hän heitti hätäkeskukseen puhelimitse ilmoituksen tehneen puolison kasvoille kuuman kaakaon.
Nyrkiniskut ja kuuma neste aiheuttivat kipua, mutta palovammoja tai muita näkyviä ruhjeita ei tullut.

Paneliassa sijaitsevassa pubissa tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä yhden jälkeen, kun kaksi toisilleen entuudestaan tuttua miestä alkoivat sanailla vanhoista asioista.
Sanaharkkaa lähdettiin selvittämään pubin pihalle, missä toinen miehistä tönäisi toisen osapuolen maahan ja potkaisi tätä kylkeen.
Maahan kaadetun miehen polvet, kyynärpäät ja kylki kipeytyivät ja kärsivät lievistä ruhjeista.

Kolmas tapauksista tapahtui Kanta-Eurassa varhain sunnuntaiaamuna, kun euralaismies tarttui yksityisasunnon ulkorakennuksessa lapioon ja löi sillä ulkopaikkakuntalaista miestä päähän.
Iskun saanut mies oli mennyt selvittelemään euralaismiehen ja ulkopaikkakuntalaisen naisen välille syntynyttä yksityisasioista alkunsa saanutta riitaa.
Myös riidassa osallisena ollut nainen sai lapiosta lievän vamman oikeaan jalkaansa. Sairaankuljetus kävi antamassa ensiapua lapiosta päähänsä saaneelle miehelle.

Poliisi tutkii kaikkia tapahtumia pahoinpitelyrikoksina.