OL3:n ruokakontteihin etsitään nyt uutta satakuntalaista ruokainnovaatiota

Nyt haussa on satakuntalaisia ruoka-alan toimijoita, jotka voisivat olla mukana kehittämässä uutta konseptia. Kuva: Markus Spiske

Monilla työpaikoilla työtä tehdään katkeamattomasti vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Näin toimitaan myös Olkiluoto 3 -projektin parissa, jonka työmaalla työskentelee noin 1500–1700 henkeä. TVO ja Areva tulevat laittamaan OL3-alueelle ruokakontteja, joihin halutaan myyntiin satakuntalaisia ruokatuotteita. Toiminta käynnistyy parhaassa tapauksessa jo kesäkuussa.

Nyt haussa on satakuntalaisia ruoka-alan toimijoita, jotka voisivat olla mukana kehittämässä uutta konseptia.

Kiinnostuneille yrityksille pidetään erillinen tilaisuus 12.5., ja tämän pohjalta parhaat ideat valitaan mukaan ja viedään toteutukseen jo kesäkuussa 2021. Tavoitteena on yhdistää tarve ja palveluntarjoajat tavalla, joka voisi lähteä myös muiden maakuntien valloitukseen tulevaisuudessa.

– Yhteydenotto TVO:n ja Arevan suunnalta oli raikas tuulahdus. Maakunnassamme on lukuisia elintarvike- ja ravintola-alan kekseliäitä ja osaavia toimijoita, jotka toivotetaan lämpimästi mukaan miettimään tapoja tehdä yhteistyötä uudella tavalla, toteaa Rauman kauppakamarin toimitusjohtaja Riikka Piispa.

– Tulevaisuudessa Olkiluodossa on kahden sijaan kolme vuosihuollettavaa laitosta ja myös se tulee vaatimaan uudenlaisia arkea sujuvoittavia toimintatapoja. Haluamme toimia tiiviissä yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa ja Olkiluoto 3 -työmaan iso henkilömäärä mahdollistaa uusien ruokapalveluihin liittyvien toimintamallien kokeilun. Nyt meillä on erinomainen mahdollisuus olla käynnistävänä voimana satakuntalaisille elintarvike - ja ravintola-alan toimijoille uudenlaisesta yhteistyöstä, toteaa TVO:n henkilöstö- ja viestintäjohtaja Jaana Isotalo.

Lisätietoja hausta Kauppakamarin verkkosivuilla.