Onnibus avaa Salossa pysähtyvän F1-vuoron lounaisrannikolle – lisää yhden sunnuntaibussin Raumalle

Onnibus tiedottaa avaavansa uuden F1 flex -linjan, jonka uusi pysähdyspaikka Helsingin ja Turun välillä on Salon keskusta.

Onnibus-bussiyhtiö kertoo aloittavansa uuden bussiyhteyden lounaisrannikolla. Onnibusin F1 flex -linja kulkee pääosin Helsingistä Turkuun, Raisioon tai Naantaliin. Sunnuntaisin F1 saavuttaa myös Laitilan, Ihoden ja Rauman. Täysin uutta F1-linjalla on se, että bussi pysähtyy myös Salon keskustassa.

F1 käynnistelee moottorinsa Raumalla sunnuntaisin kello 11.35, on Ihoden kohdalla 11.55, Laitilan linja-autoasemalla 12.10 ja Laitilan meijerin pysäkillä 12.11. Turussa linja on kello 13.10 ja Helsingissä kello 15.35.

Pääkaupungista Raumalle päin F1-auto liikahtaa kello 16.35. Bussi on Laitilassa kello 19.56, Ihodessa 20.10 ja Raumalla 20.30.

Onnibusin F1 flex -vuoro on käteismaksuton vuoro. Lipun voi ostaa ennakkoon Onnibusin verkkopalveluista sekä autossa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Onnibusin kaikkien flex-vuorojen tapaan myös F1-vuorolle voi ostaa lisäpalveluna esimerkiksi tilaa useammalle matkalaukulle, lemmikeille tai polkupyörälle. Lisäksi vuorolla saa matkustaa pienempikin lapsi huoltajan suostumuksella itsenäisesti.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut