Op Koti Länsi-Suomi myy isännöintiliiketoimintansa – ostajana valtakunnallisesti toimiva isännöintifirma

Kaupalla ei ole vaikutusta asiakkaiden isännöintipalveluihin.

OP Koti Länsi-Suomi Oy myy isännöintiliiketoiminnan Oiva Isännöinti Satakunta Oy:lle. Yhtiöt kertoivat kaupasta tiistaina. 

OP Koti Länsi-Suomella on isännöintipalveluja pääasiassa Porin, Rauman ja Euran alueilla, ja se hoitaa noin 400 taloyhtiön isännöintiä. Yhtiön 31 työntekijää siirtyvät Oiva Isännöinnin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Kaupalla ei ole myöskään vaikutusta OP Koti Länsi-Suomen asiakkaiden isännöintipalveluihin, jotka jatkuvat sopimusten mukaisesti nykyisissä toimipisteissä.

– OP Koti Länsi-Suomen isännöintiliiketoiminta on erinomaisessa kunnossa ja se on tehnyt hienoa tulosta. Oivalla on erinomaiset edellytykset jatkaa tästä ja entisestään kehittää laadukasta paikallista isännöintipalvelua. Lisäksi se voi tuoda palveluiden, henkilöstön osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen uusia ulottuvuuksia, sanoo OP Koti Länsi-Suomen hallituksen puheenjohtaja Matti Kiuru tiedotteessa.

Oiva Isännöinnillä on entuudestaan toimisto Porissa. Kaupan jälkeen yhtiöllä lähes 400 työntekijää 16 eri paikkakunnalla.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut