OP:n uudenlaiset asiakastilat keräävät kiitosta

OP Länsi-Suomen Rauman konttorin äänieristetyt tapaamistilat on nimetty raumalaisten saarien mukaan

Vaikka asiointi on viime vuosina siirtynyt vahvasti digitaalisiin kanaviin, on myös henkilökohtaisille konttoritapaamisille tarvetta edelleen. Kasvokkain kohdattaessa itselle tärkeitä asioita halutaan hoitaa tietoturvallisesti tiloissa, joihin on helppo tulla.
“Asiakkaat ovat kiitelleet tapaamispisteitä viihtyisiksi ja työntekijöille nämä ovat tosi miellyttävät. Akustiikka on rauhallinen, eikä ulkopuolisia ääniä kuulu. Tunnelma on levollinen ja luottavainen”, kuvailee asiakkuusasiantuntija Marjo Salmi.
Uudet viihtyisät tapaamispisteet täyttävät pankin keskuskäytävän molemmin puolin. Enää sitä tuttua asiakaspalvelijaa ei löydy vakiopaikasta, sillä tiloihin tullaan vain tapaamiseen. Valmistelevat työt tehdään taustatiloissa, mikä osaltaan parantaa tietoturvallisuutta. Uusi työskentelytapa on muutoksen jälkeen otettu hyvin vastaan.
“Käytämme tapaamispisteitä myös etäneuvotteluihin, jolloin saamme hyvin keskityttyä rauhallisessa tilassa asiakkaan asioihin”, Marjo Salmi kiittelee.

“Uusiin asiakaspisteisiin on sekä asiakkaan että työntekijän mukava tulla”, Marjo Salmi kiittelee.


Uudistus toi enemmän kuin osattiin odottaa

Asiakastilojen uudistus käynnistyi Raumalla jo edelliskeväänä. Ensisijaisena tavoitteena oli saada uudet tietoturvalliset, mutta viihtyisät, asiakastilat.
“Oikeastaan lähdimme hakemaan äänieristettyjä tiloja, mutta osoittautui että saimmekin paljon enemmän. Palvelupäällikkö Anne Koskinen kuuli tällaisista OP Ryhmän yhteisessä palaverissa ja lähdimme ottamaan sen pohjalta selvää Vetrospacen moduleista”, asiakkuusjohtaja Hannu Kyrövaara muistelee.
Uudistus aloitettiin kartoittamalla erilaiset tarpeet yhdessä henkilökunnan kanssa. Sen jälkeen suunnittelija sijoitti tapaamispisteet tilaan.
“Täällä rakennuksen isot pylväät asettivat rajoituksia modulien sijoittamiselle, mutta lopputulos onnistui hyvin”, Kyrövaara lisää.
Tilauudistus tehtiin myös Porin BEPOPn konttorissa samoja tilamoduleja hyödyntäen.


Tietoturvan lisäksi terveysturvallisuutta

Arkipäivän keskellä osassa tiloissa neuvotellaan ja joidenkin ovien takaa hehkuu sinertävää valoa.
”Tiloissa on huolehdittu perusteellisesti myös terveysturvallisuudesta. Automaattinen uv-valoon perustuvat desinfiointijärjestelmä puhdistaa tilojen pinnat haitallisista mikrobeista ja muista ilman epäpuhtauksista silloin, kun huoneita ei käytetä”, tilauudistuksesta vastannut Anne Koskinen kuvailee.
Jokaisessa tapaamispisteessä on oma säädettävä ilmastointi ja lämmönsäätely, mikä varmistaa, että tiloissa viihtyy pidempäänkin.


Saarten nimet tuovat raumalaisuutta

Tilat nimettiin raumalaisten saarien mukaan. Laako, Ihamo ja Lautkari ovat saaria, mutta yhdessä käytävässä lukee Kitukränn?
“Taustatiloihin johtava käytävä jäi vähän kapeaksi, joten otimme ilon irti ja nimesimme sen Kitukränniksi Vanhan Rauman kapeimman kadun mukaan”, Anne Koskinen nauraa.

Asiakastilojen viereinen käytävä nimettiin Vanhan Rauman kadun mukaan Kitukränniksi.

OP Länsi-Suomesta saat asiantuntijapalveluita elämän eri tilanteisiin.
Kaikkien asiantuntijoiden suorat puhelinnumerot löydät osoitteesta op.fi/lansi-suomi/soitasuoraan