OpenSAMK kiinnosti jälleen satoja nuoria

Tiistaina Satakunnan ammattikorkeakoulun Rauman Kanalikampuksella järjestetty OpenSAMK-tapahtuma keräsi jälleen satoja kiinnostuneita paikalle. Tapahtuman tavoitteena on tarjota sekä avoimet ovet -tapahtuma, että rekrytointimessut.

Sadan opiskelijan voimin toteutettu tapahtuma toteutettiin erityisesti SAMK:in omia ja toisen asteen opiskelijoita ajatellen.

– Tapahtumassa on hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen. Toisen asteen opiskelijat saavat tietoa SAMK:ista, ja vanhemmat alueen yrityksistä, OpenSAMK-tapahtuman projektipäällikkö Lasse Huotari kertoo.

Tänä vuonna Rauman ja Porin tapahtumissa on mukana yhteensä nelisenkymmentä yritystä tai järjestöä. Lisäksi opiskelijoiden järjestämissä työpajoissa oli mahdollista tutustua esimerkiksi hoito- ja merenkulkualaan.

OpenSAMK-tapahtumassa iltapäivällä kierrelleet Miia Aaltonen ja Tanja Lehtinen kiinnostuivat messuilla erityisesti näytteilleasettajat.

– Messut vaikuttavat hyvältä, vaikka toki yrityksiä saisi olla paikalla enemmänkin, kolmatta kertaa messuilla vieraillut Aaltonen sanoo.

– Tarjolla on ainakin tietoa työllistymisestä, Lehtinen vinkkaa.

OpenSAMK Porin Tiedepuiston kampuksella torstaina 13.11. kello 12-16.