Opiskelijat kilpailevat Counter-Striken suomenmestaruudesta – SAMKin joukkue aloittaa turnauksen heti avauspäivän ottelussa

Kolmatta kertaa järjestettävät Counter-Strike: Global Offensive -pelin opiskelijoiden eSM-kisat järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti kokonaan verkon välityksellä.

Karsintojen perusteella neljä joukkuetta kisaa finaaleissa 21.-22. marraskuuta. Kisojen taustaorganisaationa toimii jo kolmatta kertaa satakuntalainen 100k e-sports yhdessä Opiskelijakunta SAMMAKKO:n, Opiskelijoiden Liikuntaliiton ja Suomen Elektronisen Urheilun Liiton kanssa.

Mukana on yhteensä 29 joukkuetta 16 eri korkeakoulusta ja karsinnat pelataan seitsemässä eri lohkossa 5.10.-15.11.

– Ilahduttavaa on se, että tänä vuonna joukkueita on mukana ympäri Suomen. Näiden joukkueiden joukosta jokainen voi varmasti löytää oman suosikkinsa, jota lähteä kannustamaan. Korkeakoulujen e-urheilutoiminta on kasvanut vuosien saatossa paljon, josta kielii myös vuosi vuodelta kasvavat kisat. Toiminnan kasvaessa on kasvanut myös vaatimusaste, joilla kisoissa pärjää. Tähän turnaukseen on mahdotonta lähteä enää takki auki, jos meinaa oikeasti pärjätä, 100k e-sports -yhdistyksen varapuheenjohtaja Timo Metsäjoki kuvailee.

Satakunnan ammattikorkeakoulun Godtier Infraäijät +1 -joukkue kohtaa tänään maanantaina kello 21 alkavassa ottelussaan Savonia-ammattikorkeakoulun Kerponaattorit.

Kaikki ottelut: https://www.twitch.tv/100kesports/