Opiskelijoiden näyttelyssä pääsee itse kokemaan

Tänä iltana Rauman taidemuseossa on hämäräpaja, jossa tutkaillaan opiskelijoiden tekemiä teoksia taskulampun valossa. Opiskelijat Netta Tamminen (vas.), Miia Ylikoski ja Tuija Joensuu ovat olleet tekemässä näyttelyä. Kuva: Pekka Lehmuskallio.

Kokeilu ja kokeminen ovat pääosassa Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman yksikön kuvataiteen sivuaineopiskelijoiden näyttelyssä Rauman taidemuseon tiloissa. Tämän illan hämäräpajassa teoksiin voi tutustua taskulampun valossa. Hämäräpajaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Toiminta alkaa museolla kello 19.

Opiskelijoiden vuoden aikana syntyneistä töistä koottuun näyttelyyn voi toki tutustua myös valoisaan aikaan.  N'äyttelyssä voi laskeutua alas museon holvikellariin, rakentaa pesää ja kuvata itsensä erilaisissa kehyksissä museon piharakennuksessa.

Osana näyttelyä valmistuu aineenopettajasta luokanopettajaksi opiskelevien metsäpolku Lähdepellon ulkoilualueelle toukokuussa. Se on toteutettu yhteistyössä Rauman kaupungin kanssa. Polku elää metsässä ja verkossa.

Äänimaailmaa taidemuseo pihalle ja kellaritiloihin ovat olleet tekemässä musiikin sivuaineopiskelijat.

Opiskelijoiden näyttely on osa taidemuseon kesän Biennale Balticum -näyttelyä.

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.