Osallistu LM-kyselyyn – Kerro kokemuksiasi koronapassin käytöstä ja mahdollisista ongelmista

Koronapassia on voitu kysyä esimerkiksi ravintoloissa tietyillä alueilla. Nyt kun rajoitukset laajenevat, myös koronapassin käyttö on laajenemassa.
Koronapassia on voitu kysyä esimerkiksi ravintoloissa tietyillä alueilla. Nyt kun rajoitukset laajenevat, myös koronapassin käyttö on laajenemassa. Kuva: Mauri Ratilainen / Com.Pic.- Kuv

Koronapassi on ollut laissa lokakuun puolestavälistä alkaen.

Sitä on voitu vaatia esimerkiksi ravintoloissa alueilla, joiden ravintoloita koskevat rajoitukset. Koronapassilla voi välttää rajoituksia myös muissa palveluissa ja yleisötilaisuuksissa. Sitä ei saisi käyttää ilman voimassa olevia rajoituksia.

Ilman koronapassia ei pääse kyseiseen palveluun. Passin saa hyväksytyksi kahdella rokotuksella, hiljattain sairastetulla koronaviruksella tai tuoreella testituloksella.

Pyydämme Lännen Median lehtien lukijoilta omakohtaisia kokemuksia koronapassin käytöstä.

Kokemukset voivat olla sekä passia käyttäneiden että passia kysyneiden.

Onko passi toiminut niin kuin pitää? Onko sen käyttöönotossa tai käytössä ollut ongelmia? Onko passia kysytty mielestäsi silloin, kun siihen ei ole ollut oikeutta? Ovatko säännöt selkeitä? Onko passin tarkastamiseen käytettävä sovellus toiminut oikein?

Koronapassikyselyyn voit vastata tästä vastauslinkistä:

Linkki kyselyyn

Käsittelemme vastauksia luottamuksellisesti. Uutisessa vastauksia käytetään nimettömästi, ellemme erikseen sovi toisin vastaajan itsensä kanssa.