Osuuskauppa Keula laajentaa ruoan noutopalvelua – palvelu avataan muun muassa Eurassa, Eurajoella ja Laitilassa

Poikkeusolojen vuoksi Keulan asiakaspalvelu auttaa, vastaanottaa ja välittää tilauksia myös puhelimitse ja sähköpostitse.

| Päivitetty

Osuuskauppa Keula avaa noutopalvelun Euran, Eurajoen, Laitilan ja Säkylän S-marketeihin sekä poikkeusolojen ajaksi Kehätien, ABC Kortelan ja Äyhön S-marketeihin sekä Lapin ja Pyhärannan Saleihin.

Ruoan noutopalvelu toimii normaalioloissa verkkopalveluna osoitteessa foodie.fi.

Poikkeusolojen vuoksi Keulan asiakaspalvelu auttaa, vastaanottaa ja välittää tilauksia myös puhelimitse ja sähköpostitse. Puhelinpalvelu on ensisijaisesti tarkoitettu ikäihmisille ja muille akuuttia apua tarvitseville

Marketkaupan toimialajohtaja Sami Junnila on vienyt noutopalvelun laajennusta koronakriisin aikana hallitusti eteenpäin. Palvelu halutaan tuoda tasapuolisesti koko Keulan alueelle, sillä asiakkailla on tarve palvelulle asuinpaikastaan riippumatta.

-Asiakasmäärämme ovat niin suuria, että suin päin emme voi lähteä näitä palveluja avaamaan. Tiedän, että palveluamme on jo kovasti kaivattu ja asiaa on organisoitu viime viikot aktiivisesti, Junnila toteaa.

Tilaaminen foodie.fi -palvelussa onnistuu ajasta riippumatta ympäri vuorokauden.

Palvelua suositellaan käytettäväksi verkkopankkitunnuksilla, jolloin asiakasomistajuuteen ja ostohistoriaan liittyvät tiedot ovat samalla käytettävissä. Tilaaminen onnistuu myös ilman henkilökohtaista kirjautumista.

- Olemme tilanneet noutopalveluiden aikaikkunajärjestelmät neljään S-marketiin ja ne on luvattu meille viikolla 18 eli huhtikuun loppupuolella.

Poikkeusolojen ajaksi avattavat viisi noutopistettä saadaan keräilyn piiriin ensi viikolla 20.4. alkaen. Tarkemmat toimintaohjeet löytyvät osoitteesta foodie.fi sekä keula.fi. 

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut