Osuuskauppa Keula vastaa pääministerin vetoomukseen ravintoloille – kaikki ravintolat suljetaan jo lauantaina

Keulassa aloitettiin yhteistoimintaneuvottelut tämän viikon alussa useissa yksiköissä. Neuvottelujen piirissä on noin 100 henkilöä.

| Päivitetty

Hallituksen uudet määräykset ja pääministeri Marinin vetoomus ravintolatoimijoihin vahvisti Keulan päätöstä sulkea kaikki ravintolat viikonlopuksi, huomenna perjantaina ne ovat vielä auki.

Ravintoloiden sulkemiseen valmistauduttiin Keulassa jo edellisviikolla, ja seurusteluravintola Amarillo suljettiin viime sunnuntaina.

Keulassa tehdään nyt kaikki mahdollinen, jotta ravintoloiden työntekijät saadaan työllistettyä osuuskaupan ruokakauppoihin.

Keulassa aloitettiin yhteistoimintaneuvottelut tämän viikon alussa useissa yksiköissä. Neuvottelujen piirissä on noin 100 henkilöä.

Suurin osa keulalaisista työskentelee market-toimialalla, joita neuvottelut eivät koske.

-Me osuuskauppana olemme iso toimija ja hartiamme kestävät taloudellisen taakan huomattavasti yksittäistä työntekijää paremmin. Haluamme kantaa nyt vastuun ja huolehtia työntekijöistämme tässä todella vaikeassa tilanteessa, toteaa toimitusjohtaja Mika Marttila.

Toimialajohtaja Tanja Paloluoto kuvailee tilannetta vaikeaksi, mutta henkilökunnan ja asiakkaiden terveys on nyt kaikkein tärkeintä.

-Odottamaan ei ole nyt syytä jäädä, vaan toimimme niin nopeasti kuin pystymme. Ylihuomenna ravintolamme ovat jo kiinni. Totta kai avaamme ovet uudelleen heti, kun mahdollista.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut