Otanlahden padelkentän paikka vielä mietintään

Tuumaustauon aikana kartoitetaan muut sijoitteluvaihtoehdot.

Otanlahden urheilukeskukseen suunniteltu padelkenttä on sijaintinsa puolesta vastatuulessa. Mailapelikentän sijoitteluvaihtoehtoja pitää vielä selvittää, määräsi kaupunginhallitus.

Ratkaisu oli yksimielinen. Padelkentälle oli määrä vuokrata 500 neliömetrin ala urheilukeskuksen rannan puoleiselta hiekkaparkkialueelta.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kalle Leppikorpi (sd.) esitti kuitenkin, että asia lähetetään uudelleen valmisteltavaksi sijaintivaihtoehtojen kartoittamiseksi. Häntä kannattivat Sari Seimelä (sd.) ja Sirpa Viitanen (sd.).

Lopulta äänestyksessä koko kaupunginhallitus oli samaa mieltä äänin 8–0. Kaupunginhallitus totesi, että vuokraehdot ovat sijoittelua lukuun ottamatta hyväksyttäviä.

Kentän sijoittelussa tulee kaupunginhalltiuksen mielestä huomioida aiempaa paremmin alueen monipuoliset käyttötarkoitukset ja muun muassa toimivan pysäköinnin järjestäminen.

– Laji sopi alueelle erinomaisesti, mutta sen sijoittelu ei saa aiheuttaa tarpeetonta haittaa alueen muille toiminnoille ja turvalliselle käytölle, kaupunginhallitus päätti.

Päätökseen lisättiin vielä Iida Lammen (kok.) ehdotuksesta Samu Vahteriston (kok.) kannattamana, että aluetta pitää tarkastella laajemmin kokonaisuutena ja tarkastella myös kaavoitusta huomioiden pysäköintitarpeet.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut