Päällystystöitä tehdään vt 8:lla ensi viikolla yöaikaan

Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen. Kuva: arkisto/Sanna Salokanta

Ensi viikolla päällystetään yötyönä valtatietä 8 Rauman ohituskaistojen kohdalla. Työt alkavat maanantaina 9.9. illalla klo 18 ja kestävät kaksi yötä. Töitä tehdään klo 18-06 välisenä aikana.

Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta.

Näillä kohteilla liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään ilta- ja yötyönä. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.