Pääsiäisen aikaan musiikki soi verkossa: Laitilassa musikaali, Eurajoella konsertti

Pääsiäisajan musiikista nautitaan tänä vuonna verkon välityksellä. Urkuri Maria Verronen on mukana pääsiäissunnuntaina Kustaa Aadolfin kirkosta Eurajoelta lähetettävässä jumalanpalveluksessa, jossa kuullaan J. S. Bachin yksi tunnetuimmista kantaateista, Christ lag in Todes Banden. Eurajoki Bel Canton ja Eurajoen seurakunnan lähetystä voi seurata seurakunnan Youtube-kanavalta. Kuva: Juha Sinisalo

Pääsiäisen aikaan olennaisesti kuuluvat konsertit ja musiikkihetket järjestetään tänä vuonna verkon välityksellä.

Raumalla pitkäperjantain livemusiikkihetki toteutetaan verkossa kello 18. Lähetystä voi seurata Rauman seurakunnan Facebookissa ja Youtubessa.

Eurajoki Bel Canton Facebook-sivulla voi seurata pitkäperjantaina kello 19 Helsingin saksalaisesta kirkosta lähetettävää konserttia, jossa laulaa myös festivaalin toinen taiteellinen johtaja, bassobaritoni Erik Rousi.

Myös Laitilassa kirkkokuoro esittää pitkäperjantaina kello 16 Ristin tie -musiikkihartauden Pyhän Mikaelin kirkosta. Lähetystä voi katsoa seurakunnan YouTube-kanavalla.

Pääsiäisunnuntaina on Laitilassa on kirkkoherra Petri Laitisen säveltämä, käsikirjoittama ja ohjaama pääsiäisaiheisen musikaali Ikävöin sinua. Sitä voi seurata kello 18 seurakunnan YouTube-kanavalla.

Eurajoki Bel Cantolla on ohjelmaa myös pääsiäissunnuntaina. Kello 10 seurakunnan Youtube-kanavalta lähetetään yhteistyössä seurakunnan kanssa toteutettu kantaattijumalanpalvelus Kustaa Aadolfin kirkosta, jossa esitetään J. S. Bachin yksi tunnetuimmista kantaateista Christ lag in Todes Banden.