"Päätimme ottaa härkää sarvista ja tempaista oikein urakalla" – Suomilive-musiikkifestivaali laski rajusti pääsylippujensa hintoja

Järjestäjä lupaa hyvittää hintaerotuksen jo aiemmin lippunsa hankkineille.

| Päivitetty

Kauppakeskus Potkurin kattotasanteella 21.–22.7. järjestettävä Suomilive-musiikkifestivaali laskee pääsylippujensa hintaa roimasti. 

Kun aiemmin yhden päivän lipusta sai maksaa 59,90, on uusi hinta nyt 24,90. Kahden päivän lippu maksaa nyt 29,90 (ennen 99,90).

– Kesäfestareiden ennakkolipunmyynti on ollut tänä kesänä sen verran verkkaista, että päätimme ottaa härkää sarvista ja tempaista oikein urakalla. Tärkeintä on saada Potkurin kattotasanne täyteen iloista festarikansaa, joten pudotamme lippujen hinnat alle puoleen alkuperäisestä, Suomiliven vastaava tuottaja Antti Smeds kertoo.

Normilippujen lisäksi festivaali myy niin sanottuja heimolippuja, joilla pääsee omalle, aidatulle ja osittain katetulle alueelle, josta löytyy oma  baari, wc-tilat ja pientä purtavaa. Heimoalueelle on myynnissä rajoitettu määrä lippuja. Myös näiden lippujen hintoja on laskettu. 

– Olemme kiitollisia kaikille niille, jotka ovat lipun tapahtumaan jo ostaneet, otamme heihin yhteyttä ja hyvitämme tietysti hintaerotuksen, Smeds lupaa. 

Vanhan Rauman ytimessä, kauppakeskuksen katolla järjestettävässä Suomilive-festivaalissa esiintyvät muiden muassa Mäkki, Kake Randelin, Pete Parkkonen, Jannika B, Steve´n´ Seagulls, Redrama, Anssi Kela, Sexmane, Happoradio ja Mariska.

Liput ennakkoon: www.lippu.fi

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut