Pahoinpitelyjä, rattijuoppoja, ilkivaltaa: Vakka-Suomen poliisin pääsiäinen on ollut kiireinen

Pääsiäisen pyhät ovat pitäneet Vakka-Suomen poliisin varsin kiireisenä. Torstain ja sunnuntain välisenä aikana on ensinnäkin jäänyt kiinni peräti neljä rattijuoppoa.

Torstaina 19. päivä noin kello 16.45 poliisi pysäytti Uudessakaupungissa Lokalahdentiellä mopon, Sitä kuljettanut, vuonna 1978 syntynyt vehmaalainen mies puhalsi 0.0 promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksen lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta.

Myöhemmin samana päivänä, kello 22.30 aikaan poliisi pysäytti Kaukolantiellä kuorma-auton, jota kuljettanut paikkakuntalainen, vuonna 1962 syntynyt mies puhalsi alkometriin 1,42 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Sunnuntaina 21. päivä kello 13.30 poliisi pysäytti Pyhärannassa Pajamäentiellä henkilöauton. Kuljettajana toimi paikkakuntalainen, vuonna 1965 syntynyt mies. Hän puhalsi alkometriin 0,84 promillea. Miestä epäillään rattijuopumuksesta.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Uudessakaupungissa rikottiin ikkunoita ja aiheutettiin muuta vahinkoa kerrostalon pihassa osoitteessa Pietolankatu 10.

Torstain 19. ja sunnuntain 21. päivä välisenä aikana on mety Vakka-Suomen puhelimen aidatulle piha-alueelle. Siellä on vahingoitettu autoja ja tehty muuta vahinkoa kiinteistölle.

 Lisäksi poliisin tietoon on tullut neljä pahoinpitelyä pääsiäisen aikana eri puolilla Vakka-Suomea. Pahoinpitelyt ovat tapahtuneet ravintoloissa ja yksityisasunnoissa.