Pallo-Iirot esitteli Jussi Aallon ja yhdeksän muuta

Jussi Aalto asteli tiistaina median eteen Pallo-Iirojen logo rinnassaan. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Vaikka suurin yllätysmomentti Pallo-Iirojen tiistaisesta lehdistötilaisuudesta katosikin, kun PS Kemi tiedotti Jussi Aallon palaavan Raumalle, raumalaisseura pystyi lyömään pöytään kovaa uutistavaraa.

Paketin kovin paukku on luonnollisesti Aallon paluu kasvattajaseuraansa reilusti toistakymmentä vuotta kestäneen kierroksen jälkeen. Hän pyssytti Pallo-Iiroille maaleja viimeksi kaudella 2004 ja lähti sen jälkeen kiertämään Suomea.

Työnantajien nimet ovat merkittäviä seuroja suomalaisessa jalkapalloyhteisössä. Veikkausliigassa Aalto edusti HJK:ta, Jaroa, VPS:ää ja tämän kauden alkupuoliskon verran PS Kemiä. Ykkösessä hän pelasi Hakan, TPS:n ja KTP:n väreissä.

– Tuli tosi hyvä paketti. Olen tosi innoissani, Aalto sanoi.

Paketti tarkoittaa sitä, ettei hän palannut Raumalle jalkapalloammattilaiseksi. Aalto aloittaa kiinteistönvälittäjänä OP-Kiinteistökeskuksessa.

Koska työt pitää aloittaa elokuun alussa, hän siirtyi Pallo-Iiroihin jo nyt.

Aalto allekirjoitti sopimuksen, joka pitää hänet kasvattajaseuransa paidassa kauden 2019 loppuun saakka.

Tiistaina Pallo-Iirot julkaisi myös peräti yhdeksän jatkosopimusta. Juho Torkkeli, Eetu Setänen, Mikael Nurmi, Topias Silvennoinen, Valtteri Veijanen, Juuso Snicker, Eetu Snicker, Aleksi Toivonen ja Roope Virtanen jatkavat kukin kaksivuotisilla sopimuksilla.

Entuudestaan Pallo-Iiroilla oli kapteeninsa Eetu Kaipion kanssa kaksivuotinen ja Konsta Siivosen kanssa vuoden mittainen jatkosopimus.

Sen sijaan Kimmo Hörkkö ei jatka Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen valmentajana. Hän ryhtyy suorittamaan valmentajan ammattitutkintoa.

Lisää aiheesta

PS Kemi tiedotti Jussi Aallon paluusta Raumalle

Jussi Aalto Pallo-Iiroihin – katso tiedotustilaisuus videolta