Palomestari Ari Joelssonille MPK:n hopeinen ansiomitali

Raumalla palomestarina toimivalle Ari Joelssonille myönnettiin 18. marraskuuta Maapuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) hopeinen ansiomitali.

– Ari Joelsson ja koko Satakunnan Pelastuslaitos olivat erittäin tärkeässä ja tuloksellisessa roolissa elokuussa Raumalla vapaaehtoisvoimin järjestetyssä Pihlus 2014 -öljyntorjuntaharjoituksen suunnittelussa ja toteutuksessa, MPK:n meripuolustuspiirin piiripäällikkö Henrik Nysten kiittelee.

Nysten kehuu viranomais- ja vapaaehtoisorganisaatioiden yhteistyötä valtakunnallisesti merkittäväksi mallisuoritukseksi.

Palomestari Ari Joelsson ja Pihlus 2014 -harjoituksen johtaja Kai Tuominen lupailevat MPK:n Meripuolustuspiirin, Rauman huoltoviirikön ja Saaristomeren Merivartioston Killan välille uutta yhteistyötä jo ensi vuoden aikana. Vuonna 2015 koulutetaan uusia toimijoita, ja samalla kokeneemmat toimijat saavat jatkotehtäviä.

MPK:n hopeinen ansiomitali voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut ansiokkaasti MPK:n tai sen jäsenjärjestön vastuullisissa koulutustehtävissä tai -järjestelyissä.