Palon runtelemalla Narvin kiuastehtaalla on aikaistettu lomia, ja väistötilaideoita on tullut monesta suunnasta – "Kyllä täällä on sellainen 'talvisodan henki' päällä"

Olisi "psykologisesti tärkeää" saada palaneen osan rauniot siivottua pois tehtaan tontilta, sanoo Narvin toimitusjohtaja Arto Sainio. Kuva: Jennika Vataja

Viime viikon torstaina tulipalossa pahoin kärsineen Narvin kiuastehtaan jatkosuunnitelmat ovat toimitusjohtaja Arto Sainion mukaan "kuumeisesti mietinnässä". Perjantaina Sainio totesi Länsi-Suomen haastattelussa, että palossa tuhoutunut puukiukaiden kokoonpano voisi toimia väliaikaisesti väistötilassa.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Kiuastehtaan toimitusjohtaja oli löylyissä, kun tehtaalla syttyi palo – "Luovuttaminen ei ole koskaan kuulunut keinovalikoimaani, eikä se kuulu nytkään"

Vain tilaajille Kiuastehtaan palon sammutustöissä loukkaantui kaksi sopimuspalokuntalaista – noin 2500 neliötä tehtaan vanhaa osaa paloi

Vain tilaajille Irma Salo ja Pekka Heino ovat olleet Narvin palveluksessa yhteensä yli 60 vuotta, ja nyt raunioiden äärellä olo on typertynyt: "Monta kuukautta on tehty kymmentuntisia päiviä"

VIDEO: Lapin kiuastehtaalla paloi voimakkaasti – savua nousi valtavasti

Lapissa tulipalo kiuastehtaalla – pelastuslaitos isolla miehityksellä paikalla, vaaratiedote lähetetty asukkaille