Palvelutalo Sagassa viisi uutta tartuntaa, tartunnan saaneiden joukossa myös asukkaita – talo asetettiin vierailukieltoon

Asukkaiden ja henkilökunnan testaaminen jatkuu.

| Päivitetty

Raumalla toimivassa yksityisessä palvelutalo Saga Kanalinrannassa todettiin sunnuntaina viisi uutta koronavirustartuntaa.

Lauantaina kerrottiin palvelutalon työntekijällä todetusta tartunnasta. Nyt ilmenneistä uusista tartunnoista Rauman kaupunki tiedotti myöhään sunnuntaina illalla.

Sunnuntaisessa tiedotteessa ei suoraan kerrota, oliko uusien tartunnan saaneiden joukossa asukkaita. Jotakin kuitenkin kertonee se, että lauantaina todetulle tartunnalle altistui 16 asukasta ja yksi henkilökuntaan kuuluva.

Tartuntatautilääkäri Katrimari Salmela vahvisti myöhemmin maanantaiaamuna Länsi-Suomelle, että tartunnan saaneiden joukossa on asukkaita.

Tartuntatautiviranomaiset ovat nyt asettaneet palvelutaloon myös vierailukiellon. Osa asukkaista ja henkilökunnasta on testattu jo sunnuntaina, ja testausta jatketaan maanantaina.

Juttua ja otsikkoa muokattu 8.24: Lisätty Katrimari Salmelan vahvistus tiedolle siitä, että tartunnan saaneiden joukossa on asukkaita. Tieto lisätty myös otsikkoon.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut