Palvelutori järjestää tammimessut Raumalla

Rauman Palvelutori järjestää messut maanantaina 25.1. klo 12–16 Rauman kansalaisopistolla Aittakarinkatu 10. Messuilla on toimintaansa esittelemässä raumalaisia ja Raumalla toimivia yrittäjiä, joiden palvelut tukevat ikäihmisten ja muidenkin kotona pärjäämistä ja tuovat helpotusta arkeen.

Palvelutorin järjestämille messuille on ilmainen sisäänpääsy. Paikalla on myös kahvitarjoilu ja arvontaa. Messut avaa klo 12.15 raumalainen kansanedustaja Kristiina Salonen.

Messuilla on mukana 30 eri alojen yrittäjää ‒ esimerkiksi siivous-, jalkahoito-, apteekki-, ateriapalvelu-, vaatetus-, fysioterapia- ja hoivayrittäjiä. Messukävijät voivat ostaa yrittäjien tuotteita.
Paikan päällä voi myös tutustua Raumalla käytössä oleviin ruokapostilaatikoihin, joihin voi tilata kauppatavarat suoraan omaan kotipihaan.

Rauman Palvelutori on ikäihmisille suunnattu neuvonta- ja ohjauspiste, josta voi kysyä tietoa mieltä askarruttavista asioista. Tavoitteena on ohjata asiakkaat palvelujen pariin ja koordinoida erilaisia palveluntuottajia. Palvelutorille tuleva tai muuten yhteyttä ottava ikäihminen tai hänen omaisensa saa sieltä maksuttomasti ja helposti vastauksen kysymyksiinsä. Yhdessä pohtien etsitään ratkaisut, jotka parhaiten sopivat juuri hänelle.