Euran väkivallanteko: miestä vaaditaan vangittavaksi murhasta epäiltynä – poliisi vahvisti: uhri on epäillyn äiti

Vangitsemisoikeudenkäynti istutaan maanantaina iltapäivällä.

| Päivitetty

Poliisi vaatii vuonna 1997 syntynyttä miestä vangittavaksi murhasta epäiltynä Satakunnan käräjäoikeudessa tänään. Vangitsemisvaatimus liittyy Eurassa helatorstaina tapahtuneeseen väkivallantekoon, jossa yksi henkilö menehtyi.

Poliisi tiedotti asiasta ennen yhtätoista maanantaina. Tiedotteen mukaan miestä vaaditaan vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä.

Poliisi vahvisti MTV Uutisten aiemmin esittämän tiedon siitä, että uhri on epäillyn miehen äiti.

Epäiltyä ei toistaiseksi ole päästy kuulustelemaan, mistä syystä poliisi ei tässä vaiheessa kerro tapauksesta yksityiskohtaisempia tietoja. Poliisi lupaa tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan perjantaina.

Vangitsemisoikeudenkäynti istutaan tänään puoli kahdelta iltapäivällä.

Epäilty otettiin kiinni torstaina useita tunteja kestäneen operaation jälkeen. Operaatio käynnistyi sivullisen soitettua hätäkeskukseen ja kerrottua, että viereisen mökin pihalta kuuluu huutoa.

MTV Uutiset kertoo myös, että miehellä on aiempaa rikoshistoriaa: hän on syyllistynyt ainakin huumerikokseen sekä vahingontekoihin. Lisäksi hän on ollut osallisena lähestymiskieltoasiassa, jossa suojattavana on ollut miehen sisarus perheineen.

Länsi-Suomi jatkaa tapauksen seuraamista.

Juttua päivitetty kauttaaltaan poliisin tiedotteen perusteella 11.20.

Otsikkoa korjattu 3.12.: Muutettu "Panelian väkivallanteko" muotoon "Euran väkivallanteko", sillä tarkemmin määriteltynä tapahtumapaikka ei ollut Paneliassa. 

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut