Paritalon puolikas tulessa Kaarinassa, iäkäs pariskunta pääsi ulos naapurien avustamana

Tulipalo syttyi jouluaattoyönä.

Kaarinassa syttyi jouluaattoyönä tulipalo paritalossa, minkä seurauksena rakennuksen toinen asunto jää asuinkelvottomaksi, kertoo Varsinais-Suomen pelastuslaitos STT:lle.

Vuonna 2008 rakennetun talon toinen asunto oli tulessa, kun pelastuslaitos pääsi paikalle. Palo oli saatu yöllä rajattua kyseiseen huoneistoon, mutta sammutustyöt olivat vielä käynnissä aamuyöllä kello neljän jälkeen.

– Nyt revitään vähän kattopeltejä pois, että päästään yläpohjaan kiinni, päivystävä palomestari Marko Ahtikivi kuvaili tilannetta.

Ahtikivi arvioi, että sammutustöissä menee aamuun saakka. Palavasta asunnosta ei saada hänen mukaansa enää asuinkelpoista, mutta toinen asunto saataneen säästettyä.

Kukaan ei loukkaantunut palossa. Palavassa asunnossa asui iäkäs pariskunta ja heidän koiransa. Kolmikko oli päässyt ulos naapurin avustuksella jo ennen kuin pelastuslaitos oli päässyt paikalle.

– He ovat nyt naapurissa evakossa. Sosiaalitoimi järjestää heille majoitusta parhaillaan. Sairaalahoitoa he eivät vaadi, Ahtikivi kertoi.

Hälytys keskisuuresta rakennuspalosta tuli sunnuntaina aamuyöllä puoli kahden aikoihin.

STT

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut