Parkkipaikat voivat olla kiven alla Lukko-JyP-pelin aikaan

Kivikylän areenalla käy viikonloppuna kuhina. Kovaa ennakkosuosiota saaneet Rakenna–Sisusta–Asu-messut järjestetään talviharjoitteluhallissa lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina iltapäivällä pelataan myös Lukko–JYP-ottelu.

Nämä kaksi massatapahtumaa kilpailevat käyttävät samaa Äijänsuon pysäköintialuetta. Näyttää todennäköiseltä, että paikoista tulee kilpailua. Rauman Lukon myyntipäällikkö Rami Kurki sanoo, että tyhjästä uusia paikkoja ei kuitenkaan ole mahdollista järjestää.

– Se on yleinen parkkipaikka ja kun se on täynnä, se on täynnä.

Äijänsuon parkkipaikka uusittiin loppukesän aikana. Tasoitetulta kentältä katosi kuitenkin kymmeniä parkkipaikkoja. Tarve pysäköinnille ei kuitenkaan ole vähentynyt, päinvastoin.

Rami Kurki suosittelee, että lauantaina Lukon peliä katsomaan tulevat käyttäisivät parkkipaikkanaan paloaseman viereistä Karin kenttää.

– Karin kentältä ei ole askelmääräisesti paljon pitempi matka pääovelle kuin varsinaiselta parkkipaikalta.

Kurki uskoo, että vaikka messut ja jääkiekko-ottelu kilpailevatkin pysäköintipaikoista, löytyy myös yhteistä hyötyä. Moni Raumalle saapunut voinee samalla kertaa osallistua molempiin tapahtumiin.

Lukko ohjaa pysäköintiä Äijänsuon pysäköintialueella pelin edellä. Ohjaajilta saa tarkempaa ohjeistusta pysäköintipaikan löytymiseen.